Epic Games’in Fortnite x Star Wars geçit törenini duymuş olabilirsiniz, ancak oyun içi parası yetmeyenler için, bugün nasıl ücretsiz bir Tie-Fighter Whisper planlayıcısı alacağınız için. Stormtrooper, Rey, Finn ve hatta Sith Trooper kaplamalarına ek olarak, bu işbirliği aynı zamanda Lightsaber kazmalarını ve daha fazlasını da ekler. Daha fazla oku video ve ek bilgi için.



Planör için herhangi bir vBucks harcamanız gerekmeyecek, sadece bugün Risky Reels'te gerçekleşen Star Wars prömiyerini düzenleyebileceksiniz. Etkinlik, 10:30 AM PT / 1:30 PM ET / 6:30 PM GMT ile başlayacak.